Inför ankomst

Inför ankomst

När du planerar din vistelse i Fjällvattnet är det några saker som kan vara bra att ha i åtanke. Till att börja med behöver du fylla i ankomstanmälan här nedan så att vi kan förbereda din vistelse på bästa sätt.Receptionen är öppen för att  hämta ut nycklar från 16:00 innan dess så kan vi ej lämna ut nycklar.

När du planerar din vistelse i Fjällvattnet är det några saker som kan vara bra att ha i åtanke. Till att börja med behöver du fylla i ankomstanmälan här nedan så att vi kan förbereda din vistelse på bästa sätt.
Receptionen är öppen för att hämta ut nycklar från 16:00 innan dess så kan vi ej lämna ut nycklar.

Inför din ankomst
Incheckning

Incheckning sker i receptionen lördagar 16-18 vid ankomst efter att receptionen stängt återfinns husnyckel för de som anmält ankomst i nyckelskåpet. Koden till skåpet fås vid ankomstanmälan eller vid bokning av stuga.

Vad ska jag ha med mig?

Alla våra 38 stugor är utrustade med ett fullt kök med det mesta som behövs i utrustningsväg. Kylskåpet innehåller ett frysfack.
Tänk på att ta med dig allt som du kan behöva i diskväg (ink diskmaskinstabs), kryddor, papper (toa/hushålls), tändbriketter till brasan och ljus. Ved går att köpa inför ankomst. Du fyller i detta i ankomsanmälan nedan. Pris 200 kr per trave. 

En lista på vad som finns att låna/hyra/köpa finner du här.

Om du vill starta en av grillarna utomhus kan du behöva tändvätska. Du kan hyra lakan och handdukar i receptionen.
Om du har frågor kring vad som finns i stugan, mejla oss gärna på info@fjallvattnet.se

Ingen Wifi

Observera att wifi endast finns att tillgå i storstugan och inte i de enskilda stugorna. Telia är det nätverk som fungerar bäst i området.

Laddstolpar

Du laddar med hjälp av appen Monta Charge.

Vi kan idag erbjuda 5 st laddplatser och priset är 5 kr/KWh. Uttagen finns vid servicehuset.

Observera att bilen endast kan stå där vid laddning. När bilen är fulladdad hänvisas gästerna till respektive stugparkering.


Närområdet länkar

I receptionen kan du köpa de förnödenheter som du saknar. Ca 20 km från Fjällvattnet finns ett minilivs vid Fiskecentrum. Sportattiraljer och utrustning kan du hyra i Sportladan i tännäs . Ica och Coop finns i Funäsdalen, 50 km bort.

Ankomstanmälan
Fyll i för och efternamn.
Fyll i vilket mobilnummer vi kan nå er på om vi behöver.
Fyll i din mailadress som du använde när du bokade stugan.
På ett ungefär när tror ni att ni kommer att ankomma? (mer som riktmärke för oss att veta)
Du kan numera förbeställa ved till stugan. Du betalar som vanligt med Swish eller kort på plats-
Någonting ni vill lägga till?
Inför avresa
Utcheckning

Utcheckning sker senast kl 10:00 på lördagar. Om du åker innan receptionen är öppen så lägg nyckel och utcheckningslista i den BLÅ brevlådan vid servicehusets huvudentrè.

Sopsortering

På området finns glas och metall behållare samt behållare för burkar och petflaskor. En mindre stålbehållare för aska från braskaminerna. En grön stor container finns för sopor.
I Tännäs finns behållare för plats och tidningar/papper.

Från och med 1 januari 2024 är det obligatoriskt att du som andelsägare//gäst sortera ditt matavfall under vistelsen på Fjällvattnet. Matavfallsbehållare och bruna pappåsar finns under diskbänken. Saknas det pappåsar så finns det fler att hämta i Servicehusets vallabod. Slänger du matavfallet tillsammans med andra sopor(restavfall) måste föreningen betala en miljöavgift.  

Slutstädning

vid avresa ansvarar gästen för slutstädning, den ska utföras enligt den städchecklista som finns beskriven på utcheckningslistan.
Det går även att boka slutstädning via Stugvärden i Funäsdalen SENAST tisdag under vistelseveckan. 0684-21245 info@stugvarden.se

Kör förnuftigt hemåt och varmt välkommen igen!

Galleri

Se våra bilder ifrån fjällvattnet

Alla stugor är ritade av arkitekten Ralph Erskine.
Se hur stugorna ser ut

Service

Ni har möjlighet att köpa, låna och hyra saker hos oss. Läs mer om vad ni hittar hos oss