Då var det dags och skriva ett par meningar igen till er alla andelsägare och er som hyr stugor hos oss i Fjällvattnet. Jag vill påminna er om att inte glömma att släcka ljusen för ni vet väl att detta är den tid på året då det förekommer flest bränder i vårt land.

Och med dessa rader så kan jag berätta för er att under januari månad kommer vi att installera en ny typ av brandvarnare som inte bara låter i stugan utan också skickar larmet vidare till personalen dygnet runt så att vi kan på så vis rädda våra stugor även om olyckan är framme då ingen vistas i stugorna.

Ankomstanmälan

Vi har en helt ny flik på hemsidan som heter ankomstanmälan och den önskar vi att ni fyller i så att vi får nödvändiga uppgifter inför er ankomst.

Vi vill även att andelsägare bekräftar sin ankomst via detta formulär så att vi vet att ni nyttjar veckan, man kan även beställa ved till stugan och man betalar nere i receptionen men veden läggs i stugan av personalen innan ankomst.

Arbetet fortlöper annars enligt plan i styrelsen och vi håller på att ta fram ett välkomst brev till nya andelsägare. Och när det gäller andelar så finns det andelar att köpa med varierade veckor så sprid gärna ordet om vår fina anläggning.

Vi jobbar aktivt med att corona säkra anläggningen och ber er att följa de rekommendationer som gäller med att hålla avstånd.

Jag hoppas att alla får en Riktigt trevlig Jul och ett riktigt Gott Nytt År till er alla!

Vi ses och hörs efter nyår

Mvh Johan Dagerhamn

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vädret i Tännäs
Failure notice from provider:
Connection Error:http_request_failed